3/1/08

Neneeeeees!!!

Cobardes! que ho tenim una mica mort això? Les que no vau perdre la càmara de fotos durant el sopar perquè no poseu alguna foto? Les de les calces + mugroneres de caramel potser no calen...
:-)
Per cert.... molt bon any a totes!!! Que ens puguem trobar moltes vegades! La pròxima el cumple de la Sara, no? Sara!!! comença a demanar què vols fer que sinó se'ns passarà!!!!
Petonets.

5 comentaris:

Anna ha dit...

Això això , a veure les fotos de la vetllada-karaoke-ai-no-que-ma-germana-s'ha-deixat-els-micros!

I porteu-vos bé, que demà passen els reis....

Anna

Anònim ha dit...

Hola a totes, i BON ANY!!!!

Espero que hagueu començat l’any amb bon peu. Bé per les que no ho sabeu algunes per cap d’any vem fer un altre intent fallit de Karaoke! No hi ha manera!!! Espero que ho aconseguim pel meu aniversari! I aquí és on volia anar, el 24 és el meu aniversari, així que he pensat en celebrar-ho el dia següent que és divendres 25, com ho teniu??? Lloc: casa meva, Ivet , ja portaràs el karaoke! Complet, pq jo no tinc ni playStation ni res de res!, vaja la tele si! Jejeje. I per sopar… no sé ja anem parlant si portem cada una alguna cosa o demanem algo… Ara jo de postres proposo…. Que hi dius Isa… repetim aquella font estupenda que tinc?

Apali, ens comuniquem guapes!

Anònim ha dit...

...prometo comunicar-me amb el món exterior a partir de divendres...encara no sé com em desfogaré, però em faig por a mi mateixa...
reginó

Anònim ha dit...

Es primaohermana vostra aquesta
http://www.youtube.com/watch?v=ogqB84ALKlI&feature=related

totof

Claire ha dit...

Hola soc la Claire Xumxum de França i desitjo a totes les que conec (i que no concec!) un feliç any nou. Espero que estigueu bé.Em sembla que teniu vides de mares super ocupades, de boiges pero sembleu felices i sempre dispostes a trobar-vos que aixó em sembla lo més important. Espero veure-vos molt aviat que sigui a França o a Catalunya. Que ja sabeu que casa meva es casa vostra.
Un petó a totes per aquest any 2008.
Fins aviat!