21/12/07

Sopar per l'amic invisible!

Putis!!
Una cosa. La pulardilla Neus em va dir que es tenia previst fer el sopar de l'amic invisible a casa meva. :-) És en sèrio o és una broma? no, no, per mi de conya ara bé, estaria bé saber-ho per si he de fer neteja, penseu que fa molts dies que visc a l'Aroma.... també per si m'espero a penjar altre cop el revistero que a la Neus li agrada tant d' arrancar amb el cul quan canta al Karaoke o per si he d'enviar l'home a jugar a la play amb alguns homenots, pq, és clar, si hem de començar a treure boles xines... Ah! espero que els regalitus no vagin d'aquest pal, eh? que us conec i feu por!!
Ja direu!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En el meu cas suposo que quan vau decidir el lloc per sopar ja em trobava sota els efectes del vinagre de mòdena, de manera que no sóc una font fiable...

Anònim ha dit...

Jo també tenia entes que es feia a casa de la Nuira el sopar. Però esclar, el kuri de mora va afectar una miqueta, i si no que li diguin al Jimmy...

ivete ha dit...

Putis!!!
es nota que sou més grans que jo , perquè l'Alzeimer comença a fer estralls amb valtros
vem quedar a casa la nuira
bi¡ones festes, i ja quedarem

Anònim ha dit...

Ostres nenes esteu fatal! Mra Ivet, jo també sóc més gran i recordo perfectament que vem parlar de fer-lo a casa la Nuira, i Nuira...tu vas dir que vale!!! ara si que veig que anaveu fatal, clar com que jo vaig arribar més tard! jajaja, Bé, el podem fer a casa teva no Nuira? que hem de fer karaoke sessión!!!!

SARA

Nuira ha dit...

Bé nenes, demà passat és el gran dia. Si no m'equivoco al final plego a les 21h i no a les 22h ja que l'endemà al matí treballo. Per sort començo a les 9h matí en comptes de les 7H!!!! Ja direu com quedem!
Podriem fer un sopar light tipu règim pq. jo encara tinc un canaló atravessat al coll!!!!
Muakis nadalencs,